• Članovi CaDa sekcije za sport na Visočici 1
  • Članovi CaDa sekcije za sport na Visočici 2
  • Članovi CaDa sekcije za sport na Visočici 3
  • Članovi CaDa sekcije za sport na Visočici 4
  • Članovi CaDa sekcije za sport na Visočici 5
  • Članovi CaDa sekcije za sport na Visočici 6

Članovi CaDa sekcije za sport na Visočici


Dio CaDa saradnika, članova CaDa sekcije i tima za sport, jučer su dan proveli na svojevrsnom team buildingu na bh. planini Visočici. Cilj nam je da kroz ovakve aktivnosti postignemo razne dobrobiti, kako za naše saradnike, tako i za općedruštveno dobro. Koliko sport, u ovom slučaju planinarenje, utječe na fizičko i psihičko zdravlje svakog pojedinca, dovoljno je rečeno kroz mnoge naučne studije i iskustva onih koji aktivno i redovno se druže sa sportom i prirodom.

A, svakako, jedan od naših primarnih ciljeva jeste da naši saradnici budu zadovoljni, da kroz ovakvu vrstu aktivnosti steknu sve dobrobiti istih. Na ovakvim druženjima imamo priliku i da se bolje upoznamo, da pomažemo jedni drugima, razmijenemo znanja i iskustva, djelujemo kao tim, jer je ovdje briga o svakom pojedincu itekako prisutna.

CaDa Solucije je BPO kompanija, naši klijenti su neke od vodećih svjetskih kompanija, zadovoljni uposlenici naš najveći resurs te je afirmacija pozitivnih vrijednosti i ispravnog odnosa prema svakoj individui u tome lancu – neophodna.

Također, smatramo kako ćemo na ovaj način doprinijeti i promociji prirodnih i drugih vrijednosti Bosne i Hercegovine.

EnglishUnknown