• CaDa saradnici na treningu o javnom nastupu 1
  • CaDa saradnici na treningu o javnom nastupu 2
  • CaDa saradnici na treningu o javnom nastupu 3
  • CaDa saradnici na treningu o javnom nastupu 4
  • CaDa saradnici na treningu o javnom nastupu 5
  • CaDa saradnici na treningu o javnom nastupu 6

CaDa saradnici na treningu o javnom nastupu


Proteklog vikenda saradnici CaDa Solucija su u sarajevskom hotelu Hills prisustvovali cjelodnevnom treningu ‘”Komunikacijske vještine – govorništvo i javni nastup” u organizaciji Centra za lični razvoj (CzLR) iz Sarajeva. Predavač i trener Tarik Dautović sa prisutnima je podijelio svoje bogato profesionalno iskustvo i dao najbolje smjernice za prevladavanje straha od nastupa, upute kako pripremiti uspješan govor i prezentovati ga, kako imati uspješan medijski nastup, ali i brojne druge vještine koje pomažu svakodnevnoj komunikaciji.

Kako su saradnici Centra CaDa u stalnom kontaktu sa klijentima, radnim kolegama i često u prilici da komuniciraju, trening im je, kako kažu, bio jako inspirativan i ohrabrujući. Osim osnovnih tehnika i smjernica, u nekoliko navrata imali su priliku i sami se obratiti prisutnima i suočiti se sa onim što većinu muči kada se trebaju javno obratiti.

– Zahvaljujemo se Centru za lični razvoj i predavaču Tariku Dautoviću na uspješno odrađenom treningu. Siguran sam kako će ova znanja koristiti našim saradnicima i da ćemo kvalitet komunikacije podići na još veći nivo. Sretni smo kada možemo doprinijeti ličnom i profesionalnom usavršavanju svakog našeg saradnika – između ostalog je kazao Alija Pandur, direktor kompanije CaDa Solucije.

EnglishUnknown