CaDa saradnici proslavili drugi rođendan kompanije

CaDa saradnici proslavili drugi rođendan kompanije


Saradnici CaDa Solucija u ponedjeljak (2.4.2018) su prisustvovali proslavi drugog rođendana kompanije održanoj u Kongresno-rekreativnom centru Garden City u Konjicu. Za sve učesnike, njih 155, ovo je bio poseban dan. Odmah nakon dolaska i doručka u Garden Cityju, uputili su se ka sportskim terenima. Timovi su se okušali u raznim natjecateljskim igrama. “Vučenje konopca”, “nošenje paketa”, “trčanje sa kašikama i lopticama” i fudbalski turnir pokazali su snagu, spretnost, brzinu, borbenost i timski duh koji naši saradnici imaju. Kao i na radnom mjestu, i ovdje su dali svoje maksimume.

Nakon sportskih igara, ručka i slobodnih aktivnosti, upriličen je i zvanični dio programa gdje su saradnicima uručene zahvalnice, a onim najuspješnijim i vrijedne nagrade i pohvale. Direktor kompanije gospodin Alija Pandur, svim saradnicima se zahvalio na izvanrednoj saradnji, upoznao ih sa velikim rezultatima koje svi zajedno postižu po razvoj bh. ekonomije te izrazio želju za dodatnim napretkom i upošljavanjem novih mladih i obrazovanih osoba.

Na kraju ceremonije, stigla je i rođendanska torta, slatka i ukusna kao i ove dvije godine uspješne saradnje. U nastavku pogledajte nekoliko fotografija sa naše rođendanske proslave. Uskoro slijede opširne foto i video reportaže.

« 1 of 2 »
Prijavite se na naš newsletter