CaDa novosti: Uskoro CaDa i u Tuzli, posjeta partnera iz Njemačke i “Promjena kulture”, u toku školovanje u Sarajevu…

CaDa novosti: Uskoro CaDa i u Tuzli, posjeta partnera iz Njemačke i “Promjena kulture”, u toku školovanje u Sarajevu…


U Centru CaDa imali smo niz pozitivnih događaja i promjena.

  • Prethodna dva dana zabilježili smo posjetu poslovnih partnera iz Njemačke. Naši saradnici su bili u prilici da se druže sa njima, razmjenu znanja i iskustva. Posebna tema ovosedmične posjete bila je “Promjena kulutre”. Poboljšanje odnosa, komunikacije, međusobnog uvažavanja, poštivanja, izgradnja pozitivnih stavova samo se neki od procesa na kojima svakodnevno radimo i radit ćemo. Ova posjeta bili je potvrda i nama i saradnicima da idemo u dobrom smjeru, da su naši saradnici izuzetno kvalifikovani, obrazovani, da posao obavljaju predano i odgovorno, da su osobe kakve bi svako želio imati za saradnike. Tako i treba da bude, oni su srce i duša kompanije, svaki uspjeh ovisan je o njima.

Zajedno sa njima, potrudit ćemo se da CaDa postane jedan od najboljih BPO centara u Evropi. Naši saradnici i u Sarajevu, i u Tuzli, pokazat će kako su pozitivne promjene moguće, kako se i u BiH može živjeti i raditi bez stresa.

  • Također, u proteklom periodu smo nakon konkursa za poziciju Podrška/servis kupcima, odškolovali smo i uposlili veliki broj novih saradnika. Trenutno odjel za školovanje provodi edukaciju još nekoliko naših novih saradnika. Ovim putem pozivamo sve one koji ispunjavaju uslove da pošalju svoj CV jer uskoro ćemo napraviti novi krug upošljavanja.
  • Ipak, od svega, najviše nas raduje što se bliži dan kada ćemo naše poslovanje proširiti i na Tuzlu. Veliki dio priprema već smo obavili. Na konkurs koji smo objavili, stigao je veliki broj kvalitetnih prijava. Obavili smo intervjue i izuzetno smo zadovoljni našim budućim saradnicima. Potrudit ćemo se da i njima obezbijedimo sve neophodne uslove za rad bez stresa, da u Centru CaDa i žive i rade, da budu dio CaDa porodice.

Potaknuti ovim iskustvom, za Tuzlu ćemo osigurati i dodatni broj radnih mjesta te budite slobodni, ukoliko aktivno govorite njemački jezik, da nam šaljete vaše prijave na posao@cada.ba. Rado ćemo ih zaprimiti, razmotriti i pozvati Vas na razgovor.

  • Također, radili smo i na uređenju naših prostorija u kojima provodimo svoj radni dan. Naši saradnici su osim prostorije za fitness, kuhinje i sobe za odmor dobili i lijepo uređen Skybar CaDa. Poradili smo i na nekim dodatnim detaljima interiora te mjesto gdje radimo učinili ugodnijim.

I dalje ćemo ulagati napore da idemo naprijed, da nižemo uspjehe i da naši saradnici budu nosioci pozitivnih promjena u cjelokupnom društvu.

Prijavite se na naš newsletter