Saradnici iz Tuzle posjetili Centar CaDa u Sarajevu

Saradnici iz Tuzle posjetili Centar CaDa u Sarajevu


Centar CaDa uspješno privodi kraju sve neophodne pripreme za početak poslovanja i u Tuzli. Nakon niza intervjua i odabira kvalifikovanih saradnika, jučer smo za njih organizirali i posjetu Sarajevu. Saradnici iz Tuzle su se dio dana družili sa nama u prostorijama Centra CaDa gdje su se dodatno upoznali sa sistemom rada, upravom, vođama odjela školovanja te su bili u prilici vidjeti kakve sadržaje će imati i u svome Centru u Tuzli.

Nakon toga, druženje je nastavljeno na Trebeviću, gdje su se uz kafu, ručak i ugodan razgovor u Zabavnom parku “Sunnyland”, imali priliku i međusobno bolje upoznati i pripremiti za početak obuke koja će startati 8. oktobra.

Nije izostao ni zabavni dio te su sunčani dan iskoristili i za adrenalinski spust roller coaster. Bilo je jurnjave, smijeha, vrištanja, ali i onih koji su ipak čvrsto “bolid” držali pod kontrolom i kočnicom.

Nakon ugodnog druženja, Alija Pandur, direktor kompanije, svima se zahvalio što su odvojili vrijeme i počastili nas svojim prisustvom. Izrazio je žaljenje što su neki saradnici bili spriječeni doći te i za njih najavio skoru i sličnu posjetu Sarajevu.

Uprava Centra CaDa kao i novi saradnici iz Tuzle nadaju se uspješnoj i dugoj saradnji. Uvjereni smo kako će i Tuzla, kao i Sarajevo, biti pokretač pozitivnih promjena u društvu te da će CaDa biti jedan od najuspješnijih BPO centara u Evropi, a njeni saradnici jedna velika porodica i kolektiv koji će raditi na jačanju i afirmaciji svih pozitivnih aspekata života i rada.

Ovu priliku koristimo da obavijestimo i sve one koji su poslali CV za poziciju u Tuzli i ispunjavaju kriterije, da će biti pozvani na intervju, a oni koji žele poslati svoj CV još uvijek to mogu učiniti putem e-maila: posao@cada.ba

U prilogu pogledajte i nekoliko fotografija posjete.

Prijavite se na naš newsletter