U kompaniji CaDa njegujemo naše ljude i predani smo u pružanju svih alata koji su im potrebni za efikasan rad.
Nudimo stabilan i siguran posao uz brojne mogućnosti profesionalnog usavršavanja za sve zaposlenike.
Naši ljudi su ponosni svojim radom. To je naša pobjeda

NUDIMO OSTVARENJE POSLOVNOG SNA

Kundenservice

Različite pozicije

Osiguranje, fiksna plata, bonusi

Svaki naš uposlenik je prijavljen na zdravstveno i penzijsko osiguranje. Posjeduje ugovor o radu. Zagarantovana mu je fiksna plata i dodatni bonusi.

Precizno i fleksibilno radno vrijeme

U CaDa BPO izuzetno vodimo računa o radnom vremenu. Uposelnici imaju dovoljno slobodnog vremena i dana u mjesecu i rad se odvija u smjenama.

Profesinalno usavršavanje

Investiramo u kontinuirano osposobljavanje naših zaposlenika, njihov razvoj i stručnost, jer se kvalitet naših usluga u osnovi zasniva na kvaliteti ljudskih resursa.

ŽIVJETI SA CaDa

Osim poslovnog, u Centru CaDa živimo i svakodnevni društveni život. Naši uposlenici uživaju sve benefiti svoga radnog mjesta. Kao društveno odgovorna kompanija organizirali smo niz sadržaja i aktivnosti. Planinarenje, rafting, biciklizam, fitness… samo su neki od naših sadržaja

  • slider 1

FITNESS SALA

U sklopu poslovnog prostora, za uposlenike smo opremili i fitness salu koju mogu koristiti u pauzama tokom radnog vremena, ili u slobodno vrijeme. Iako se radi o poslu bez stresa, cilj nam je omogućiti da naši uposlenici žive zdravim životom. Kako je posao uglavnom vezan za radni stol, fizička aktivnost je neophodna svima. Smatrali smo kako će fitness sala itekako doprinijeti njihovom zdravlju…

  • slider 1
  • slider 2
  • slider 3
  • slider 4

Team Building

Sa našim uposlenicima redovno organiziramo i team building. Cilj nam je kroz tu vrstu aktivnosti dodatno se približiti jedni drugima, opustiti se u prirodnim i drugim ljepotama, nešto novo naučiti.  neke od sportskih aktivnosti u kojima naši uposlenici uživaju su planinarenje, rafitng, brdski biciklizam i niz drugih avanturističkih i adrenalinskih sportova. Cilj nam je imati naš tim koji će sudjelovati i učestvovati u raznim takmičenjima, pohodima i sportskim aktivnostima. Ove vrste aktivnosti, realizirat ćemo i u saradnji sa drugim kompanijama. Također, kroz team building praktikujemo i nagrađivati najbolje timove ili im omogućiti da određene radne zadatke rade u prirodnom okruženju. Uz posao, aktivnosti koje praktikujemo zadužene su da nam drže budnim adrenalin i kad nismo na klasičnom radnom mjestu.

  • slider 1
  • slider 2

Kuhinja i kafeterija

Kako bi imali sve na jednom mjestu, opremili smo kuhinju sa kafeterijom. Neki pauzu radije provode uz kafu ili čaj, a ne u fitness sali. Ne osuđuju fitness, ali više vole ovu vrstu ćejfa.

Prijavite se na naš newsletter