Kompanija CaDa od 2023. zapošljava po posebnim uslovima

Kompanija CaDa Solucije doo najveća je domaća BPO kompanija koja se prvenstveno bavi pružanjem usluga call centra. Partneri su joj njemačke kompanije OTTO i Baur koje slove za jedne od najuspješnijih u oblasti kataloške prodaje. CaDa uspješno posluje već sedmu godinu zaredom i ponosni su da imaju preko 300 izuzetnih saradnika.

 Sjedište kompanije je u Sarajevu, a poslovnice imaju i u Tuzli, Živinicama, Zenici, Bugojnu, Goraždu i Brčkom. U svim ovim gradovima njihovi saradnici mogu raditi iz kancelarije ili Home Offica koji uspješno funkcioniše unutar komanije već dvije godine. Također, nude mogućnost zaposlenja i svim osobama sa područja Bosne i Hercegovine koje aktivno govore njemački jezik.

 – Iz godine u godinu, nastavljamo sa rastom i razvojem što svjedoči da smo izuzetno uspješna, ozbiljna i stabilna kompanija, a naši saradnici zadovoljni. Naši partneri su također velike kompanije što nam osigurava dugoročna planiranja, širenja i dodatna upošljavanja – navode iz kompanije.

Od samog početka, misija i vizija bili su pomalo drugačiji za naše tržište. Shvatili su da kako saradnici najveći resurs koji posjeduju te su iz tog razloga učinili sve kako bi se osjećali ugodno, dostojanstveno, s osmijehom dolazili na posao i s osmijehom se vratili kući.

 U februaru su zvanično otvarili i poslovni prostor u Brčkom na atraktivnoj lokaciji i uređen po najvišim standardima.

 – Od ove godine imamo i nekoliko novih partnera i noviteta te smo svim budućim saradnicima u mogućnosti pružiti odlične uslove za rad. Atraktivna početna plata uz priliku da osoba brzo napreduje, daje priliku svima da ostvare zavidna primanja na mjesečnom nivou. Trenutno smo posebno zainteresirani za saradnike koji odlično poznaju njemački jezik u govoru i pismu – svojevrsni je poziv iz CaDa.

 Njihov osnovni moto je balans života i rada, te imaju sisteme koji uveliko tome doprinose, od mogućnosti mijenjaja smijena, ustupanja smjena, prilagođavanja radnog vremena, Home Office, što sve posebno pogoduje za porodične osobe, prvenstveno majke.

I, CaDa nije samo to. CaDa je jedna velika porodica, u kojoj se i živi i radi. Jedna je od rijetkih kompanija koje unutar svog poslovnog prostora imaju i Kreativni centar “CaDa Kids Corner” namijenjen za cjelodnevni boravak djece njihovih saradnika. Aktivni su i društveno odgovorni. Brinu o zdravlju svojih saradnika te su poslovne prostore uredili da se osjećaju prijatno i motivirano. Fitnes sale, sobe za odmor, kuhinje, kafeterije… samo su neke od benefiti. Aktivno organziraju team buildinge i osnovali su planinarsku sekciju.

Teško je nabrojati sve pogodnosti koje smo u prilici pružiti saradnicima. Trudit ćemo se da ih konstatno proširujemo i poboljšavamo. To nam je misija. Zadovoljan saradnik koji može planirati dugoročan rad sa nama i tako obezbijediti stabilnost svojoj porodici – navode.

U fotogaleriji pogledajte samo djelić aktivnosti, prostora i kako je živjeti i raditi u CaDa

Njihova vrata su uvijek otvorena za sve ambiciozne osobe, koje aktivno govore njemački jezik i spremne su da se dodatno usavršavaju i uče. Na taj način, vrlo brzo, osim osnovnog opisa posla Podrška/servis kupcima, osoba može usavršiti i dodatne skilove što se sve odražava na njen lični razvoj i napredak.

 Uskoro počinju sa novim krugom školovanja, a prijaviti se mogu sve osobe sa prostora BiH. U gradovima gdje imaju poslovne prostore, saradnici imaju priliku birati između rada iz kancelarije ili Home Offica. U gradovima, gdje još uvijek nemaju poslovnice, posao se uglavnom radi od kuće za što je obezbijeđena sva neophodna oprema.

Ovu priliku koriste da pozovu sve osobe koje govore njemački jezik, bilo da im je ovo prvo zaposlenje i radno iskustvo u Call centru, ili da su profesionalci. Sa svima njima će obaviti razgovor i shodno iskustvu i znanju dogovoriti uslove saradnje.

 Prijavite se, nećete dugo čekati na poziv iz naše HR službe u kojem ćemo vam prezentirati sve ono što vas interesuje. Početak 2023. godine donio je i određene promjene pri zapošljavanju te vam možemo bez oklijevanja reći da smo se potrudili kreirati kvalitetne uslove – poziv je iz CaDa.

 O kompaniji i nekim njenim aktivnostima više se možete upoznati i putem Newslettera koji su objavili za prošlu godinu.  

Ukoliko ste zaintersovani za posao, možete aplicirati i saznati više informacija na linku: https://cada.ba/oglasi/

Vašu prijavu možete poslati i putem E-maila: posao@cada.ba ili direktno preko dole navedene forme.

Du bist interessant für uns. Erwecke deinen Lebenslauf zum Leben, indem du unsere zwei Motivationsfragen beantwortest.OVAKO JE IZGLEDALA PROSLAVA 6. ROĐENDANA

POGLEDAJTE NAŠ KORPORATIVNI VIDEO