CaDa saradnici iz Bugojna nakon dvosedmičnog uspješnog školovanja danas počinju sa radom. Veoma smo sretni zbog ovoga i sigurni smo kako će zajedno sa nama i dalje graditi i širiti CaDa porodicu. Mi ćemo se potruditi da imaju odlične uslove za rad koji će im mogućiti dostojanstven život i priliku da rade bez stresa.


Već tradicionalno, završetak školovanja obilježili smo posjetom Trebeviću i svojevrsnom Team buildingu. U petak su posjetili naše sjedište u Sarajevu, upoznali se sa kolegama koji tu rade i nakon toga družili se na izletu.


Bugojno je jedan u nizu naših projekata na koji smo izuzetno ponosni. Svim novim saradnicima želimo puno uspjeha i vjerujemo kako cemo imati odličnu saradnju.

Kako nas za Bugojno vežu lijepa iskustva, odlučili smo uložiti i dodatne napore te u ovome bh gradu urediti reprezentativan CaDa centar.

Uvjerenja smo da u Bugojnu još ima osoba koje govore njemački jezik i koji bi nam se rado pridružili. Iz tog razloga, odlučili smo napraviti i dodatno zapošljavanje i  školovanje koje će se održati u drugoj polovini mjeseca juna.


Ukoliko nam se želite pridružiti, rado ćemo vas pozvati na razgovor. Vaše prijave možete poslati preko  online forme na stranici https://cada.ba/oglasi