Prošlog mjeseca krenuli smo u aktivne pripreme za otvaranje poslovnice u Goraždu i održali smo prvi krug intervjua. Izuzetno smo zahvalni i zadvoljni svim kandidatima koji su došli i prošli zakazani intervju.

Početak školovanja u ovome bh. gradu je 16. juna. Do tada, svi oni koji žele još uvijek mogu poslati prijavu i početi školovanje zajedno sa našim budućim saradnicima koji su već uredno obavili razgovore.

Trenutno upošljavano preko 300 saradnika u Sarajevu, Zenici, Tuzli i Bugojnu. Taj broj, zbog odnosa kojeg imamo prema saradnicima konstantno raste. Kako radimo za neke od najvećih njemačkih kompanija, naši projekti su sigurni i dugoročni. Iz tog razloga tražimo i saradnike  koji trebaju stabilan posao, koji žele raditi dugoročno i planirati život sebi i svojim porodicama.

Nudimo rad od kuće ili iz kancelarije tako da je ovo pogodno i za majke sa djecom, ali i sve druge koji nisu u mogućnosti svakodnevno putovati do radnog mjesta.

Ukoliko govorite njemački jezik i treba vam siguran posao, bilo bi nam drago da se javite na otvorenu poziciju Podrška/servis kupcima. Vjerujemo kako ćete baš vi biti jedan od njih i započeti novi, CaDa život.

Vaše prijave možete poslati preko dole navedene forme.

PRIJAVI SE

Du bist interessant für uns. Erwecke deinen Lebenslauf zum Leben, indem du unsere zwei Motivationsfragen beantwortest.