UČIMO, IGRAJMO SE
I RASTIMO ZAJEDNO

CaDa Kids je kreativni centar, igraonica, mjesto povjerenja, sigurnosti, radosti, odrastanja, učenja, igre i zabave.

Krenuli smo sa idejom i misijom da olakšamo svakodnevne obaveze našim saradnicima. Dok su na radnom mjestu, djeca se nalaze samo jedan sprat udaljena od njih. Na kraju, vrata smo otvorili i drugim roditeljima čija je želja da im djeca vrijeme provode na sigurnom, zabavnom i motivirajućem mjestu.

Nakon nekoliko mjeseci priprema, vrijednog truda i rada, otvorili smo vrata igraonice CaDa Kids Corner, mjesta gdje će mališani uistinu uživati. Rekacije posjetitelja, roditelja, a posebno naših saradnika potvrdili su da je ovo inovativan, vrijedan i prijeko potreban projekt u velikim kompanijama kao što je CaDa Solucije. Uveliko će im olakšati usklađivanje svakodnevnih obaveza. Više neće imati potrebu da trče i žure kako bi na vrijeme stigli po svoje mališane u vrtiće.

Biti dio CaDa porodice nije samo fraza, nego istina koju svakodnevno živimo.

Često ponavljamo kako su ljudi naš najveći resurs, i ponavljat ćemo, i raditi uvijek na tome da se osjećaju ugodno, dostojanstveno, da im olakšamo koliko možemo. Zadovoljan saradnik, doprinosi i nama i drugima oko sebe, prvenstveno svojoj porodici.

CaDa Kids Corner je samo jedan u nizu projekata. U pripremi su i brojni drugi.

Naš kreativni centar, osim za djecu uposlenika, otvorena i za svu ostalu, svakog dana od 7 do 19h. Za učenje, igru, izlete, školske obaveze i sve drugo neophodno za zdravo odrastanje djeca će imati u profesionalnom osoblju CaDa Kids Corner igraonice.

Učimo, igrajmo se i rastimo zajedno.

Lajkajte nas na FB i pratite aktivnosti FB

Vaš CaDa Kids Corner team