DOĐI PO POSAO, NAPRAVI KARIJERU

Zbog našeg odnosa prema saradnicima i pogodnosti koje nudimo,
postali smo jedna od najpoželjnijih outsourcing kompanija.
Ukoliko želiš biti dio CaDa teama, rado ćemo vam otvoriti svoja vrata
i upoznati se sa vama

Šta vam nudimo?

Moderno opremljeni poslovni prostori, ugodna radna atmosfera, fiksna plata plus bonusi, organiziranje team buildinga, igraonica za djecu i brojne druge pogodnosti. Osim standardnog offica, neki saradnici imaju mogućnost i rada od kuće u okviru projekta CaDa Flex o kojem se možete informisati na flex.cada.ba

Moderan Office

Poslovni prostori u Sarajevu, Tuzli i Zenici su moderno uređeni i opremljeni. Uglavnom se radi o open space prostoru sa dodatnim sadržajima kao što su kuhinja, coffee bar, fitness sala, prostor za odmor te posebne kancelarije za sastanke, školovanje i rukovodstvo. Osjećat ćete se ugodno.

Ugodna atmosfera

Strogo pazimo prilikom izbora kandidata jer nam je jako bitna pozitivna atmosfera u svim našim poslovnicama. Svi naši saradnici su prijateljski raspoloženi, spremni pomoći, obrazovani su i društveno odgovorne osobe. Cilj svih nas je da sa osmijehom dođemo na posao, i da se sa osmijehom vratimo kući.

Puno radno vrijeme

Svi saradnici su prijavljeni na puno radno vrijeme. Uz fiksnu platu nudimo i bonuse te mogućnost napredovanja i usavršavanja. Radno vrijeme je organizirano u smjenama i nudimo nekoliko sistema:
– 4+2 (četiri dana radite, dva odmarate)
– 5+2 (radno vrijeme od pon. do pet. vikend slobodan)

Šta očekujemo od Vas?

Neophodno je da ispunite određene uslove kako bi stekli mogućnost za rad CaDa Solucijama. Trenutno zapošljavamo samo osobe koje tečno govore njemački jezik. Kako je riječ o ozbiljnim projektima, od Vas se očekuje aktivan rad i odgovornost.

Njemački jezik

Neophodno je da aktivno  govorite njemački jezik, to je eliminatorni uslov. Osim toga, neophodno je da u kontaktu s kupcima imate razvijene komunikativne i socijalne vještine

Odgovornost i predanost

Većina naših saradnika sa nama je tu od samog početka. Tražimo osobe koje planiraju dugoročno ostati sa nama, koje su odgovorne i koje teže stabilnosti i sigurnosti sebe i svoje porodice.

Timski rad

Također, od Vas očekujemo da se dobro snalazite sa radom u timu, da ste komunaktivni, ljubazni i da podržavate ugodnu radnu atmosferu.

Kako ovo funkcioniše

Pošaljite prijavu

Na prvom mjestu, popunite formu za prijavu i pošaljite je. Nakon toga, naš HR odjel će Vas kontaktirati i dogovoriti termin za razgovor.

h

ŠKOLOVANJE

Ukoliko ste uspješno prošli na razgovoru, sada slijedi školovanje za neku od pozicija. Nakon školovanja, dobit ćete svu neohodnu podršku za početak rada.

}

POČETAK RADA

Sada ste već prijavljeni, uredno dolazite na posao, dio ste CaDa porodice od koje ćete imati punu profesionalnu, tehničku i druge vrste podrške.

Otvorene pozicije

Trenutno su otvorene dvije pozicije: Kundenservice i Produktberate za sve gradove. Pročitajte cijele oglase i izvršite online prijavu.

Kundenservice

Riječ je o inbound projektu u kojem naši call agenti zaprimaju pozive i pružaju podršku korisnicima iz Njemačke. Uglavnom se radi o zaprimanju narudžbi, pružanju logističkih i drugih informacija. Ne brinite, za sve ovo bit ćete odškolovani i nije vam potrebno prethodno radno iskustvo.

Produktberatung

Kao i kod Kundenservice, riječ je o zaprimanju poziva ali ovdje Call Agent daje kupcima detaljnije informacije o proizvodima. Ovo je idealno za osobe koje vole imati nekoliko dužih razgovora nego puno više kratkih kao u Kundenservice.